درود به همه دوستان عزیز.
زمستان آمده و ما نیاز داریم در بعضی از صحنه های خودمان قطره های باران را بر روی شیشه بسازیم.
این تکنیک بسیار پرکاربرد است و دیگه نیازی نیست به دنبال فوتیج های مختلف برای ساخت همچین تصاویری بگردیم. می توانیم به راحتی با کمک پلاگین های مختلف همچین افکتی برای شیشه های خیس بسازیم.
در این آموزش ما اول از پلاگین بسیار پرکاربرد و حرفه ای Trapcode Particular برای شبیه سازی قطره های باران استفاده می کنیم و بعد با استایل های مختلف افتر افکت آن لایه را تبدیل به آب می کنیم.
همچنین از همان لایه ای که با پلاگین Particular ساختیم و لایه Matte شیشه خیس برای ایجاد ناهواری و نشان دادن حجم قطره های باران بر روی شیشه استفاده می کنیم. این ناهمواری رو با پلاگین Displacement Map انجام می دهیم.
لینک دانلود پلاگین ها : http://www.video-plugins.ir/?p=446
منتظر نظرات شما هستیم. موفق و سربلند باشید.

سلام من تازه با وبسایت شما اشنا شدم. فوق العاده هستی اقای هادی پور. ممنون از اموزش های خوبت. من ارشد معماری هستم که چند سالیه وارد سینما شدم و با اشتیاق بحث افتر افکت و پریمیر رو پیگیری می کنم.